Pro Cardvlinders
Image default
Zorg

Met de Salland zorgverzekering bent u verzekerd van de beste zorg in uw eigen regio

Ziektekostenverzekeraar Salland biedt een uitstekende basisverzekering voor inwoners van de Salland streek. De verzekering vergoedt de meeste kosten betreffende advies, behandelingen, medicatie, hulpmiddelen en eventuele andere voorzieningen die verband houden met een medische noodzaak. De betrokkenheid bij de omgeving blijkt uit de Salland clubactie. We lichten ‘m toe en beginnen met een opsomming van de gemeenten die met de actie meedoen: Almelo, Apeldoorn, Dalfsen, Deventer, Enschede, Hardenberg, Lochem, Olst-Wijhe, Raalte, Rijssen-Holten, Tubbergen, Voorst, Wierden, Zutphen, Zwartewaterland en Zwolle. De clubactie heeft als doel geld genereren voor plaatselijke (sport)verenigingen en tegelijkertijd verzekerd zijn van een goede ziektekostenverzekering. Dit zijn de concrete voordelen voor de verzekerden:

  • extra korting op de aanvullende verzekering en de zorgverzekering orthodontie en andere tandheelkunde specialismen;
  • recht op vijf extra fysiotherapiebehandelingen bij de Extra en de Plus pakketten;
  • 25% korting op de gehele collectie van sportdirect.com;
  • een maand kosteloos gebruik van fitchannel.com.

Een paar voorbeelden van clubs die meedoen: korfbalvereniging Dos-Wesselerbrink in Enschede, handbalvereniging Stevo in Tubbergen, tennisvereniging ’t Melkhuussie in Dalfsen, badmintonclub Trefzeker in Zwolle en voetbalvereniging Voorst in Voorst.

Eigen bijdrage

Salland biedt vier aanvullende verzekeringen en drie tandartsverzekeringen. Het is soms mogelijk om via zo’n verzekering (een deel van) de eigen bijdrage terug te krijgen. In het online vergoedingenoverzicht staat vermeld wat de bedragen per zorgsoort zijn. Als er een eigen bijdrage geldt, kunt u op twee manieren betalen:

  • u maakt zelf het geld over en declareert vervolgens bij Salland;
  • de zorgverlener declareert bij Salland.

In het eerste geval verrekent Salland zowel de eigen bijdrage als het eventueel vrijwillig eigen risico. Het bedrag dat overblijft, wordt op uw rekening gestort. Bij de tweede optie verstuurt Salland u een factuur voor het bedrag dat niet vergoed wordt.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de Clubactie of over een specifieke Salland verzekering? U kunt appen naar +31 6 86 87 98 26, bellen met +31 570 68 74 84. Heeft u meerdere vragen? We raden u aan het online contactformulier in te vullen. In de meeste gevallen krijgt u dezelfde of de volgende dag antwoord.

https://www.salland.nl/