Pro Cardvlinders
Image default
Zakelijke dienstverlening

Technisch vertalen voor al uw vertaal wensen

Bent u op zoek naar een vertaalbureau om technisch te vertalen? Technisch vertalen is geen koud kunstje, toch proberen wij altijd veel techniek toe te passen bij onze vertaal klussen. Technisch vertalen is iets waar we ons op richten en wat onze expertise is daarom hanteren we altijd de laatste technische details in onze vertaalklussen. Wellicht heeft u iets wat vertaald moet worden maar niet de juiste technische achtergrond om iets technisch te vertalen. Schakel dan ons in, ons bedrijf specialiseert zich in technisch vertalen als geen ander. Technisch vertalen is een makkelijke en leuke manier om toch iets te vertalen met techniek. Twijfel niet langer en schakel ons in om voor u, technisch te vertalen!

Wij vertalen in verschillende talen

Wij voeren het technisch vertalen uit in verschillende talen. Onze vertaal crew is zeer internationaal ingericht, op een manier dat het logisch is. Onze crew en ons team bestaat uit vele verschillende nationaliteiten die meerdere talen spreken en elk een gebied van expertise hebben. Zo hebben we een team voor Europese talen, Zuid-Europese talen, een team voor Oost-Europese talen en Russisch en ook een team voor Aziatische talen. We hebben een groot Spaans sprekend team die allemaal technisch vertalen voor ons vertaalbureau. Zo weten we altijd zeker dat we de nuances en idiomen van een taal op de juiste manier technisch vertalen.

Betaalbaar en toegankelijk

Wij vinden het belangrijk dat iedereen bij ons een vertaling moet kunnen opvragen en daarom hanteren wij lage en toegankelijke tarieven. Heeft u een grote besteding of een kleine, dat maakt helemaal niets uit. Wij bieden een groot scala aan opties aan voor elke prijscategorie, zo proberen wij toegankelijk te blijven voor iedereen die bij ons iets wilt laten vertalen. Zo kan iedereen het veroorloven om iets bij ons te vertalen op de juiste manier.