Pro Cardvlinders
Image default
Zakelijke dienstverlening

Onderschat het belang van arbeidsdeskundig onderzoek niet!

Arbeidsdeskundig onderzoek, wat is dat nou weer? Wanneer heeft u ermee te maken? Is het eigenlijk wel belangrijk? Is het iets heel lastigs? Veel vragen die gaan over arbeidsdeskundig onderzoek. Iets wat erg belangrijk is en niet heel lastig. Maar dat betekent niet dat het zo gedaan is. Arbeidsdeskundig onderzoek is nodig wanneer een werknemer ziek is voor een langere periode. Bij werkgevers rijst dan altijd de vraag wanneer de werknemer weer aan de slag kan.

Kies voor een kwalitatief goed arbeidsdeskundig onderzoek van ADXpert

Het is belangrijk om te kiezen voor een goed bureau op het gebied van arbeidsdeskundig onderzoek. Adxpert onderscheidt zich door binnen vijf dagen een uitgebreid rapport te leveren voor een eerlijke prijs. Alle arbeidsdeskundigen zijn gecertificeerd en voldoen daardoor aan alle eisen die gesteld worden. Ons arbeidsdeskundig onderzoek bestaat uit de inbreng van de bedrijfsarts en interviews die door onze deskundigen zijn afgenomen. Door middel van ons onderzoek, geven wij antwoord op al uw vragen. Zo beantwoorden wij of er een reële kans is dat de werknemer terugkeert naar de werkplek, hoe de belastbaarheid van de werknemer is en of er misschien gekeken moet worden naar een werkplek buiten uw bedrijf. Bij Adxpert heeft u altijd zekerheid: u kiest namelijk voor een sterk bureau op het gebied van arbeidsdeskundig onderzoek en wij werken altijd op een betrouwbare en onafhankelijke manier.

Snelheid en zorgvuldigheid is belangrijk bij een arbeidsdeskundig onderzoek

In het Nederlands wetboek is vastgesteld dat de werkgever verplicht is een arbeidsdeskundig onderzoek uit te voeren. Dit wordt gecontroleerd wanneer u een WIA-aanvraag doet, het UWV is verantwoordelijk voor deze controle. Zorg ervoor dat u kiest voor een bedrijf dat op een snelle en zorgvuldige manier te werk gaat. Het UWV legt namelijk een loonsanctie op als u te laat bent met het arbeidsdeskundig onderzoek. Kies daarom voor een stukje zekerheid, kies voor Adxpert! Wij zijn binnen vijf werkdagen bij u op locatie geweest om het arbeidsdeskundig onderzoek uit te voeren. Het rapport van Adxpert is altijd duidelijk en overzichtelijk! Geen lastige dingen dus, gewoon waar het op staat! Vraag vrijblijvend een offerte aan via de website of kom langs op ons kantoor in Ridderkerk om de mogelijkheden te bespreken!