Pro Cardvlinders
Image default
Zakelijke dienstverlening

Haal alles uit WBSO met advies van een expert

Start u binnenkort met een innovatieproject? Dan kan het een hele uitdaging zijn om de financiering rond te krijgen. Gelukkig zijn er diverse subsidieregelingen waarvan u gebruik kunt maken. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de WBSO. Maar om daar zelf het maximale uit te kunnen halen, schakelt u het best een expert in die u met advies en professionele hulp bijstaat om zo alles uit de WBSO te halen wat erin zit. TechForce uit Hilversum is zo’n expert. Dit bedrijf voorziet u niet alleen van betrouwbaar advies, maar helpt u ook bij het opstellen en indienen van een aanvraag voor subsidie die onder de regeling WBSO valt. Zo is de kans groot dat u ook daadwerkelijk de subsidie ontvangt die u aanvraagt.

De voordelen van advies inwinnen bij deze specialist

Als u op TechForce uit Hilversum rekent voor advies en hulp bij de aanvraag van WBSO subsidie, profiteert u van meerdere voordelen. Allereerst heeft uw aanvraag een hoge kans van slagen, omdat u deze aan een specialist met jarenlange ervaring uitbesteed. Daarnaast bent u te allen tijde op de hoogte van de voortgang van uw aanvraag. Hiervoor maken ze gebruik van een overzichtelijk online portaal. Op die manier hoeft u zich nergens zorgen over te maken. Ook kan deze expert u met meer bijstaan dan advies over de WBSO alleen. Zo helpen ze u ook met andere subsidieaanvragen die voor uw project interessant zijn.

Bespreek uw wensen en noden tijdens een kennismakingsgesprek

Bent u benieuwd wat de experts van TechForce voor uw project kunnen regelen op het gebied van subsidie? Neem dan contact op met deze specialist om uw wensen en de mogelijkheden door te spreken. Tijdens een eerste kennismakingsgesprek worden uw wensen en noden helder in kaart gebracht en wordt de haalbaarheid ervan besproken. Vervolgens gaat deze expert indien gewenst aan de slag met uw subsidieaanvragen. Zo hoeft u zich over een groot stuk van de financiering van uw project geen zorgen meer te maken en houdt u meer tijd over voor het project zelf.