Pro Cardvlinders
Image default
Horeca

Een mooi verhaal achter het restaurant in Rodenrijs

De eigenaar van het restaurant in Rodenrijs heeft een heel verhaal zitten achter het oprichten van deze bijzonder plek waar nu een restaurant in Rodenrijs is gevestigd en waar veel mensen iedere dag weer genieten van de heerlijke gerechten die ze voorgeschoteld krijgen. Toen de eigenaar 23 jaar was startte hij dit bijzondere restaurant in Rodenrijs. Het is gelegen op een zeer mooie plek en ernaast is een golfbaan waar je misschien wel na of voor het eten even een balletje kunt slaan. Je kunt er natuurlijk ook naar kijken en zo over het groene veld uitkijken onder het genot van een lekker drankje of hapje. De passie van de chef zie je terug in het werk dat hij  maar liefst 7 dagen in de week met veel plezier uitvoert. 

Kennis maken met smaken

Het doel van de chef van het restaurant in Rodenrijs is dan ook om de gasten te laten genieten en hen kennis te laten maken met de mooiste smaken die de ingrediënten die er worden gebruikt de papillen te bieden hebben. Wanneer je diverse smaken met elkaar combineert kan je heel bijzondere gerechten krijgen en dat is waar de chef van het restaurant in Rodenrijs iedere dag weer mee experimenteert. De kok zal geen gerecht op tafel zetten die niet eerst is gekeurd door hem zelf en daarnaast zal het personeel ook de gerechten proeven die nieuw op de kaart komen te staan. 

Bekende Franse gerechten

In het restaurant in Rodenrijs wordt er voornamelijk gewerkt met gerechten die bekend zijn in de Franse keuken, maar ook zal je hier regelmatig verrassingen op de kaart zien staan zoals een heerlijke pasta of een bekend visgerecht uit het zuiden van Europa. Je kunt je hier altijd laten verrassen en genieten van de passie die je terug proeft in het eten.