Pro Cardvlinders
Image default
Banen en opleidingen

Detailengineer Werktuigbouwkunde, Oisterwijk – Engie Nederland

Beschrijving van de baan

Als detailingenieur werk je mee aan onze projecten in de omgeving. Je bent een technisch expert op de afdeling engineering en een sparringpartner voor collega’s, opdrachtgevers en adviseurs. Samen met de systeemontwerper en tekenaar sta je in voor de gedetailleerde technische omzetting van het concept in het ontwerp. Je denkt altijd na over de beste (technische) oplossing voor het probleem van onze klant.

Uw dagelijkse bezigheden omvatten:

VABI-berekeningen uitvoeren;

Voer pijplijnberekeningen uit;

Selecteer componenten;

Onderhandelen met collega’s in andere disciplines, zoals de afdeling meet- en regeltechniek;

Werk nauw samen met systeemontwerpers en tekenaars;

Geef advies aan het projectteam.

Functie- eisen

Je hebt minimaal een HBO opleiding elektrotechniek afgerond en minimaal 3 jaar ervaring op het gebied van installatie in de utiliteit:

Je bent nauwkeurig en georganiseerd

Je bent ook leergierig en lost graag problemen op

Wat bieden wij jou?

Persoonlijke begeleiding, vrijheid, afwisselend werk en een werkomgeving waar jouw mening cruciaal is. Je maakt ook deel uit van het wereldwijde ENGIE-bedrijf, een van de meest innovatieve bedrijven ter wereld.

Naast onze focus op persoonlijke groei, zorgen we ook voor hoge salarissen en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Afhankelijk van uw locatie zijn dit laptops, telefoons en huurauto’s. Het omvat ook goede pensioenregelingen, collectieve ziektekostenverzekeringen en kortingen voor werknemers op uitstapjes en productaankopen. Wist je dat je bij een arbeidscontract van 40 uur per week minimaal 38 vrije dagen per jaar kunt opnemen? Zo maak je werk en privé meer in balans.

Bedrijfsinformatie

ENGIE Nederland maakt deel uit van de beursgenoteerde ENGIE Groep. ENGIE is actief in 70 landen / regio’s en heeft wereldwijd 150.000 medewerkers. Als geheel is het onze missie om bij te dragen aan het verduurzamen van de wereld. ENGIE Nederland bestaat uit ENGIE Services en ENGIE Energie. Samen voorzien we klanten van energie- en technologieoplossingen. Van B2B en B2C, tot kleine klanten, tot grote klanten, van Terneuzen tot Delfzijl.

ENGIE Services Zuid levert duurzame technische dienstverlening aan bedrijven en instellingen in Zuid-Nederland. Met onze technische kennis en passie bieden wij oplossingen voor klanten op het gebied van elektrotechniek, verwarming, koeltechniek, ventilatie, airconditioning, veiligheid en beveiliging, sprinklers, utiliteit en industriële automatisering. Op deze gebieden richten we ons vooral op grote en complexe projecten, services en onderhoud.

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/vacature-solliciteren.html