Pro Cardvlinders
Image default
Horeca

Het restaurant in Maassluis is een echte aanrader!

Het heerlijke restaurant in Maassluis is echt een aanrader om een keer te bezoeken. Omdat het restaurant in Maassluis zich aan het water bevindt is het een gewilde plek om een keer een hapje of drankje te komen drinken en daarnaast wordt de Franse keuken ook erg gewaardeerd door de gasten. Ben je ook zo’n fan van alles wat de Franse keuken te bieden heeft en zit je graag met een mooi uitzicht te genieten van de heerlijke smaken die je worden geserveerd in ene top gerecht, dan ben je bij het restaurant in Maassluis aan het juiste adres 

Mooi pand

Het restaurant in Maassluis beidt veel geschiedenis want het is gevestigd in een historisch pand, maar helemaal gemoderniseerd aan de binnenkant. Je ziet hier wel nog de authentieke details in terug en daar heeft de chef en tevens de eigenaar van het pan dook een mooi verhaal bij te vertellen. In het restaurant in Maassluis heerst altijd een heel hoog niveau aan gezelligheid en dat is ook een van de belangrijkste dingen in het restaurant in Maassluis. Je voelt direct bij binnenkomst dat je een warm welkom krijgt en voelt je hier altijd direct op je gemak, omdat de werknemers allemaal vriendelijk zijn en je graag helpen. 

Gezellige en warme sfeer

Het pand is heel mooi van binnen en geeft een warme sfeer aan het grotere geheel. Niet alleen in de winter kan je lekker binnen zitten dichtbij de openhaar dof bij de lekkere loungebanken, maar ook in de zomer is het restaurant in Maassluis een echt aanrader. Je kunt namelijk op het terras plaatnemen, waar veel mensen terecht kunnen. Je hebt daar veel gezelligheid, maar ook je eigen ruimte om met elkaar te kunnen kletsen. Het mooie uitzicht over het water helpt hier zeker bij en laat het ontspannen maar beginnen onder het genot van een lekkere Franse wijn en een bord vol heerlijks.

Een overzicht van restaurants bekijken? Kijk eens op Foodsurfer.nl