Pro Cardvlinders
Image default
Hobby en vrije tijd

Wilt u uw gouden munten verkopen voor een goede prijs?

Er kan een moment komen dat u uw gouden munten wilt verkopen. Misschien bent u verzamelaar of heeft u gouden munten te koop die u uit een erfenis heeft gekregen. Als u gaat verkopen dan wilt u natuurlijk een goede prijs krijgen voor uw munten. Laat ze daarom taxeren door een ervaren handelaar. Kies een handelaar die u een eerlijke prijs biedt. Als u geen enkel idee heeft wat de munten waard zijn dan kunt u bij meerdere munthandelaren een taxatie laten doen. Deze service is over het algemeen gratis. Het staat u uiteraard vrij om wel of niet te verkopen.

Gouden tientjes en andere munten in- of verkopen

Verzamelaars zijn vaak op zoek naar speciaal uitgegeven munten om hun verzameling nog completer te maken. Gouden tientjes worden slechts één keer per regeringsperiode speciaal gemaakt, waardoor er niet veel van in de omloop zijn. Deze gouden muntstukken zijn een tientje waard en u kunt ze vinden voor alle koningen en koninginnen die ooit in Nederland geregeerd hebben. Deze traditie is eeuwen geleden al begonnen waardoor er bijvoorbeeld gouden munten zijn van Koning Napoleon Lodewijk en Willem 1, 2 en 3. Ook de koninginnen Beatrix, Juliana en Wilhelmina hebben hun eigen uitgaven.  

Wie biedt de beste prijs voor mijn gouden munten?

U kunt uw gouden munten verkopen bij Postzegel- en Muntenhandel Insulinde. Zij zijn gevestigd in Den Haag. Deze zaak bestaat al een eeuw en is van generatie op generatie overgegaan. U kunt daarom rekenen op zeer grote deskundigheid. U krijgt gegarandeerd een eerlijke prijs voor de gouden munten die u wilt verkopen. U kunt hier ook zilveren munten en zeldzame bankbiljetten en postzegels te koop aanbieden. Uiteraard kunt u hier ook terecht om uw collectie uit te breiden middels aankoop. Meer informatie is te lezen op de website. Hier vindt u ook de contactgegevens en de openingstijden.

https://www.insulindedenhaag.nl/