Pro Cardvlinders
Image default
Beauty en verzorging

Ga jij voor professionaliteit door een cursus nagelstyliste te volgen in Doetinchem?

In principe kan iedereen nagelstyliste worden en zich zo noemen. Maar je kunt wel een cursus nagelstyliste volgen in Doetinchem om aan te tonen dat je ook echt weet wat je doet. Het kan namelijk bij weinig tot geen ervaring voorkomen dat je nagels van klanten aantast en dat zij dan ook niet meer terug komen. Daarnaast komt er nog veel bij kijken wanneer je een salon begint. Hoe trek je klanten aan, en nog belangrijker, hoe behoudt jij je klanten?

Wat komt er allemaal kijken bij aan baan als nagelstyliste?

Dat kun je allemaal leren tijdens een cursus nagelstyliste in Doetinchem. Het is niet zomaar even een nagellakje opdoen bij klanten. Ook moet je ervoor zorgen dat je een hygiënische werkplek hebt en dat je afspraken inboekt. Daarnaast moet je contact onderhouden met klanten en de klanten met hun behandelingen registreren. Er komen ook verschillende technieken bij kijken zoals: acrylnagels, gelnagels, nailart en french menicure. Vaak kun je nagelstyliste ook combineren met een manicure of pedicure. Wanneer je meerdere diploma’s en cursussen hebt gevolgd kun je aantonen dat je echt een professional bent en weet waar je het over hebt.

Vaak werken nagelstylistes als ZZP’ers met een eigen salon. Of je kunt bij een nagelsalon aan de slag of een hotel en/of welness resort. Maar als je dus je eigen bedrijfje wilt starten zul je hier wel iets vanaf moeten weten. Bij de cursus nagelstyliste in Doetinchem leer je alle kneepjes van het vak en het starten van je eigen bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan het maken en bijhouden van een website en social media kanalen. Een huisstijl en een logo voor je brand is ook heel belangrijk om jezelf te onderscheiden van al die nagelsalons. Zie jij door de bomen het bos niet meer? Volg dan een cursus nagelstyliste in Doetinchem!