Pro Cardvlinders
Image default
Tweewielers

Wat zijn de versnellingsopties van plooifiets Brompton?

Als u al bekend bent met de plooifiets van Brompton, dan weet u dat we het hebben over een vouwfiets die kan worden afgestemd op uw specifieke wensen, eisen en behoeften. Heeft u niet eerder kennisgemaakt met de plooifiets van Brompton, dan is het zeker de moeite waard om dit model van een ervaren merk eens nader te bekijken. U kunt dit bijvoorbeeld doen bij ZwaanBikes in Rotterdam. Het unieke van deze vouwfiets is wel dat u belangrijke onderdelen kunt afstemmen op uw wensen. Zo kunt u een stuur naar wens kiezen, maar er zijn ook meerdere versnellingsopties beschikbaar.

Een plooifiets van Brompton is mogelijk met diverse versnellingsopties

Wanneer u interesse heeft in een plooifiets van Brompton, dan kunt u bij een ervaren fietsenaanbieder terecht voor het op maat laten maken van deze vouwfiets. U heeft hierin meerdere keuzes, waaronder de keuze uit verschillende versnellingsopties. Brompton vouwfietsen hebben vier versnellingsopties, namelijk de Single speed, de 2-speed derailleur, de 3-speed naafversnellingen en de 6-speed die de 2-speed derailleur en 3-speed naaf combineert. Juist doordat u zelf uw keuzes kunt maken wordt het eenvoudiger om plooifiets Brompton helemaal aan uw eigen wensen te laten voldoen. Naast de keuze voor de versnelling en het stuur kunt u er ook voor kiezen om de vouwfiets verder te optimaliseren met designonderdelen.

Laat u goed adviseren over de plooifiets van Brompton

Het is natuurlijk heel prettig wanneer u uw nieuwe vouwfiets zelf kunt samenstellen. Anderzijds is het zo dat de kans groot is dat u dit niet eerder heeft gedaan. Dit kan ervoor zorgen dat het vrij lastig is om de goede keuzes te maken. Het is daarom verstandig om u goed te laten adviseren bij de aanschaf van uw nieuwe plooifiets van Brompton. ZwaanBikes heeft ervaren medewerkers in de winkel die voor u klaarstaan wanneer u meer informatie en een persoonlijk advies over de plooifiets van Brompton wilt. Uiteraard kunt u ook altijd eerst vrijblijvend contact opnemen.

https://czwaan.nl/