Pro Cardvlinders
Image default
Dienstverlening

Vaderschapsrechten – vaststelling van het vaderschap buiten de rechtszaal

Bij de bespreking van vaderschapskwesties zijn er vele stappen die plaatsvinden in een zaak of u nu als vader uw rechten wilt opeisen of als u wordt opgeroepen door de moeder van het kind. En terwijl in de rechtszaal zaken rondom voogdij, kinderbijslag en vaderschapskwesties worden opgelost, kunt u veel van deze zaken ook buiten de rechtszaal oplossen.

Enkele van de redenen om ervoor te kiezen om het buiten de rechtszaal op te lossen kunnen de proceskosten zijn, het omgaan met evaluaties omtrent het ouderschap, inmenging van derden en emotionele stress. Vaak kan een moeder die geen kwade zin of problemen met de vader heeft worden “aangemoedigd” om dingen te zeggen of te doen die ze normaal niet zou zeggen of doen. Het kan ook tijd besparen als beide partijen bereid zijn om samen te werken.

Een onbetwiste actie kan in gang worden gezet als de moeder instemt met het feit dat u de vader bent en u hierzelf ook mee akkoord gaat. Er moeten twee dingen gebeuren als u hiertoe besluit. U moet uitsluiten dat er geen mogelijkheid is dat iemand anders de vader is en de moeder moet ongehuwd zijn geweest wanneer de baby werd geboren of terwijl ze zwanger was. Als aan die voorwaarden is voldaan, kunt u beiden een verklaring ondertekenen waarin staat dat u de de vader bent.

Dit is een snellere en gemakkelijkere manier om een ​​vaderschapssgeschil voor ongehuwde vaders te behandelen als er geen problemen of geschillen betrokken zijn en de ouders op goede voet met elkaar staan. Het bespaart tijd, geld en hoofdpijn en het stelt u in staat om u te richten op wat echt belangrijk is – het opvoeden van uw kind.

Mark Schmidt is algemeen bekend als een betrokken familierechtadvocaat. Maar waarom zou u dit kunnen schelen? Nou, ik kan u vertellen dat als u snel naar zijn site gaat… Ik denk dat u zelf tot de conclusie zal komen dat hij absoluut te gek is! Dus weet u na u echtscheiding bijvoorbeeld niet hoe de omgangsregeling van uw baby dient te regelen, neem dan snel contact met hem op!

http://www.advocatenkantoorschmidt.nl/