Pro Cardvlinders
Image default
Dienstverlening

Riool ontstoppen

Is uw riool verstopt? Van Kesteren kan uw riool ontstoppen; snel en vakkundig. Bel ons. We zijn 24/7 bereikbaar op telefoonnummer (0485) 37 17 71.

Wat verstopt de doorgang van uw afvoer?

Wanneer vuil en vet zich vastzetten aan de binnenkant van een afvoerbuis wordt de doorgang steeds smaller en ontstaat er een verstopping. Het maakt dan niet uit of een afvoerbuis oud of nieuw is. Losse haren, haren vermengd met zeep, ketelsteen, etensresten, lucifers en boomwortels zijn regelmatig de boosdoeners.

Een snelle ontstopping met de nieuwste technieken

De afdeling Riooltechniek bij Van Kesteren maakt tijdens het ontstoppen gebruik van de nieuwste technieken op het gebied van rioolreiniging. Al onze bedrijfswagens zijn uitgerust met onder andere een hogedrukreiniger met een eigen watertank en rioolcamera. We maken gebruik van rioolschuifcamera’s voor de inspectie van binnen leidingen met een diameter vanaf ø 32 tot ø 160 mm.

Riolen repareren en vervangen

Onze specialisten kunnen constateren dat uw riolering kapot is en daarom gerepareerd of vervangen moet worden. Dat is geen probleem, want bij van Kesteren bent u ook voor deze situaties aan het juiste adres. We helpen u met leidingen en riolen waaronder:

  • huisaansluitingen;
  • hoofdleidingen;
  • persleidingen;
  • en infiltratieriolen.

De specialisten van Van Kesteren staan ook voor u klaar bij wc-verstoppingen, rioolreiniging, het detecteren van stankoverlast, rioolinspectie en de aanleg van riolering.

Meer informatie over riool ontstoppen

Wilt u meer weten over riool ontstoppen, vervangen of repareren? Of heeft u een spoedsituatie met betrekking tot uw riool? Neem dan contact op met de vakmensen bij Van Kesteren Riooltechniek. We zijn 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar op nummer (0485) 37 17 71. U kunt ons ook een e-mail sturen. Uw e-mail beantwoorden we binnen 1 werkdag.

http://www.vankesterenbv.nl/24-uurs-service