Pro Cardvlinders
Image default
Aanbiedingen

Vijf smaken voor je e-sigaret

Er zijn veel voordelen voor de e sigaret te benoemen, ten opzichte van een normale sigaret. Eén daarvan is de diversiteit in smaken die je gebruiken kunt, door het aroma te mixen in je e-liquid. Hierdoor creëer je niet alleen een andere smaak, maar ook een hele andere rook-ervaring. In deze blog lichten we vijf smaken uit die jij kan gebruiken voor jouw vape-ervaring. Get inspired!

 

  1. Koffie

Ben jij een echte koffieleut? De smaak van koffie is een enorm unieke smaak, die in veel snoepjes en koekjes geprobeerd nagebootst te worden. Als jij als enorme koffieleut zo vaak mogelijk wil genieten van deze smaak, is het koffiearoma perfect voor jou! Een groot voordeel aan het roken van een koffiearoma is dat je niet met de nare geur van het drinken blijft rondlopen. Zo geniet je van de smaak, zonder nadelige gevolgen!

 

  1. Fruit

Net als bij vele snoepjes is fruit ook bij vapen een enorm populaire smaaksoort. Vapen is in vrijwel elke fruitsoort mogelijk. Of jij nou in een exotische bui bent en voor de ananassmaak gaat, of je juist houdt van een heerlijke aardbeiensmaak – bij een specialist als Mr. Joy vind je te allen tijde de juiste smaak voor jouw wens!

 

  1. Kaneel

Vapen wordt niet alleen gedaan in de standaard smaken die je verwacht, maar ook in verschillende onverwachte smaken. Eén daarvan is kaneel. Denk je aan roken, dan is dit niet direct de eerste smaak die te binnen schiet. Met een kaneelaroma breng jij jezelf helemaal in de wintersfeer en zie je de sneeuwvlokken al vallen, zelfs midden in de zomer! Ben jij nou echt fan van de winter, dan draag je hierdoor altijd een stukje winter met je mee.

 

  1. Popcorn

Ben jij een echte filmfanaat? Dan ben je het vast eens dat een film nergens zo goed als in de bioscoop. Helaas is het niet altijd mogelijk om een film in de bioscoop te bekijken; af en toe lekker thuis op de bank is dan een goed alternatief. Om het bioscoop gevoel toch te behouden, levert het popcorn aroma een goede bijdrage. Hiermee haal jij de zoete smaak van de bioscoop helemaal naar boven en geniet je optimaal van je film! 

 

  1. Sigaret

Vape jij om te stoppen met roken? Ondanks dat het niet de allerfijnste smaak is, kan het fijn zijn om een replica van een sigaret te proeven wanneer je vapet. Hierdoor wordt de stap naar het stoppen een stuk kleiner – de smaak is er namelijk nog altijd. Ideaal dus! 

 

https://www.mr-joy.nl/nl/