Pro Cardvlinders
Image default
Aanbiedingen

Laat de gehele productie van uw Media-fles over aan dit bedrijf

Bent u op zoek naar mooie en praktische verpakkingen voor uw producten? Dan kunt u terecht bij PET Power. Dit bedrijf is namelijk de specialist in het produceren van een unieke PET-fles of Media-fles voor uw product. U kunt zelf uw ontwerp en design bepalen die daarna volledig ontworpen wordt door dit bedrijf. U ontvangt dan uw verpakkingen die direct klaar zijn om te gebruiken. Dit bedrijf levert een snel proces én kwalitatief hoge producten.

Een optimale reiniging

Bij PET Power kunt u ook terecht voor een Media-fles waarin u geneesmiddelen of andere medische producten in op kan slaan. De verpakkingen van medische producten dienen echter grondig gereinigd en steriel te zijn. Anders kunnen de medische producten besmet raken. Bij dit bedrijf worden alle nodige voorzorgsmaatregelen getroffen. Hierdoor zal uw Media-fles helemaal steriel zijn en klaar zijn voor gebruik. In een speciale kamer worden alle steriele producten geproduceerd. Deze kunnen ook nog bestraald worden met gammastralen.

Een uniek design

Uw producten verdienen een optimale verpakking met een uniek design. Hiermee kunt u namelijk snel nieuwe klanten aantrekken. Bij deze specialist ontwerpt u uw eigen verpakking. U kiest bijvoorbeeld het model, de sluiting en de sleeve. Op de sleeve staat de productinformatie en een mooi design. Hiermee heeft u een unieke verpakking die niemand anders heeft, waardoor uw product er in een winkel echt uit zal springen. Het ontwerpen van de Media-fles of PET-fles is ook helemaal niet moeilijk. Dit doet u eenvoudig via de online configurator.

Ontdek duurzame productie

PET Power biedt alle oplossingen voor uw verpakkingsproblemen. Wanneer u op zoek bent naar een specifiek ontwerp, weet u het hier zeker te vinden. Dit bedrijf zorgt ook voor een duurzaam productieproces. Zo wordt een PET-fles bijvoorbeeld grotendeels gemaakt van gerecycled materiaal. Ook worden overige materialen gerecycled of hergebruikt. Uw PET-fles of Media-fles zorgt dus niet voor een vervuiling van het milieu.