Pro Cardvlinders
Image default
Aanbiedingen

Drie handige verhuistips

Raak jij nu al in de stress van een verhuizing die binnenkort voor de deur staat? Geen nood, want daar heeft vrijwel iedereen last van. Immers is het ook een hele uitdaging deze dag in goede banen te leiden en ervoor te zorgen dat alles op de juiste plek terecht komt.

Vloeren van tevoren verleggen

Ben jij ontevreden over de huidige vloeren? Geen probleem, want jij kunt ze nu zelf verleggen met het handige kliklaminaat van Bebo Parket. Ook wanneer je nog nooit een laminaat hebt gelegd, is het een haalbaar project om zelfstandig uit te voeren. Ben je bang dat dit een te grote uitdaging voor je is? Dan kunnen de specialisten van Bebo Parket deze klus voor je uit handen nemen. Neem gerust contact met ze op om de mogelijkheden te bespreken.

Stel een verhuisteam samen

Een verhuizing kun je haast niet alleen doen, daarom is het van belang zoveel mogelijk mensen bij elkaar te trommelen. Je hebt bijvoorbeeld wat sterke mannen nodig die de meubels kunnen tillen. Vooral als je meerdere verdiepingen op en af moet, red je dat vaak niet zonder genoeg spierkracht. Echter zijn vrouwen ook erg handig, want zij kunnen compacte dozen en lichte spullen dragen. Daarnaast kunnen dames ook alvast helpen met schoonmaken, bijvoorbeeld voordat de keuken ingeruimd wordt of de meubels op hun plek gezet worden. Ook op de oude locatie kunnen vrouwen alvast de ruimtes schoonmaken, waar geen spullen meer instaan. Er is dus voor iedereen een taak je vinden!

Alle dozen van de juiste stickers voorzien

Je kunt elke kamer het beste afzonderlijk inpakken, zodat geen spullen door elkaar raken. Het is ook erg handig om te weten in welke doos belangrijke spullen zitten, zodat je alles snel weer terug kunt vinden. Vooral wanneer jij hulp krijgt tijdens jouw verhuizing is het slim alle meubels, dozen en overige spullen te voorzien van een stickertje met een kleur, nummer of plek waar ze neergezet moeten worden. Immers scheelt het een hoop gesleep al iedereen precies weet waar wat heen moet. Maar ook jij zult merken, dat je veel beter kunt onthouden waar je belangrijke spullen in hebt gepakt. Zitten er breekbare spullen in een doos? Zet dit er dan altijd op om schade en vooral ongelukken te voorkomen.

Tot slot

Zorg voor een goede afsluiter als je hulp van een aantal mensen hebt gehad. Regel koele drankjes en iets lekkers te eten. Uiteraard is het ook leuk een housewarming te organiseren voor alle mensen die geholpen hebben!

https://www.beboparket.nl/