Procardvlinders

Legt u uw PU gietvloer zelf aan of laat u het doen?

Een PU gietvloer is een keurig afgewerkte vloer van gemiddeld 1,5 tot 2 millimeter dikte. Deze wordt op de bestaande dragende vloer gespoten. Hierdoor krijgt u gegarandeerd een strak eindresultaat. Onder een PU gietvloer ontstaan nooit luchtbellen of andere oneffenheden. Gietvloeren worden daarnaast van epoxyhars of polyurethaan, dat ook wel PU wordt genoemd. Deze PU gietvloer is zeer elastisch, waardoor deze vloer vaak in woonhuizen gelegd worden. Een gietvloer leggen kunt u goed zelf doen, maar uiteraard helpen de specialisten van Decochip hier graag bij.

Het zelf aanbrengen van een gietvloer is heel goed zelf te doen

Het aanbrengen van een PU gietvloer is zeer eenvoudig. De vloer wordt aangeleverd in verschillende delen vloeistof, die u in gedeeltes over de ondervloer verdeelt. Daarna egaliseert u de vloer eenvoudig met een rol-gietvloerkam. U werkt de vloer vervolgens af met een prikrol. Verder kost het drogen en uitharden van de vloer minder tijd dan bij het leggen van een reguliere vloer. Het aanleggen van een PU gietvloer is heel eenvoudig, maar u moet er wel op letten dat u direct na het mengen van de verschillende componenten moet beginnen met het storten van de vloer. Anders hard de vloeistof al uit voordat u deze gegoten heeft.

Het aanbrengen van een gietvloer is zeer goedkoop

De kosten van een PU gietvloer aanbrengen met de producten van Decochip is zeer goedkoop. Niet alleen zijn de benodigdheden voor een gietvloer goedkoop, maar ook voor het inhuren van de specialisten van Decochip betaalt u een gunstig tarief. Deze specialisten hebben echter wel veel kennis en expertise op het gebied van gietvloeren. Verder heeft u veel te kiezen. U kunt kiezen voor een gratis levering aan huis of een gratis gietvloer workshop. Tijdens deze workshop op afspraak leert u op een goede manier omgaan met de grondstoffen van een PU gietvloer. U test deze grondstoffen zelf en brengt dit in praktijk onder deskundige begeleiding van de experts van Decochip.