Pro Cardvlinders
Image default
Cadeau

Het beste valentijnscadeau is dichterbij dan je denkt!

Het is elk jaar hetzelfde liedje. Wanneer januari op zijn einde loopt beginnen we ons er weer druk om te maken. Toch is het makkelijker dan je denkt om het ideale valentijnscadeautje te vinden voor jouw geliefde. Om je een handje te helpen hebben we een aantal opties voor je op een rijtje gezet. Lees dus snel verder en vindt het perfecte valentijnscadeau.

Kras wereldkaart

Wanneer jullie samen graag op reis gaan is dit een superleuk cadeau. Ieder land dat jullie samen hebben bezocht kan dan worden opengekrast. Samen de hele planeet uitspelen, dat is pas romantisch!

Speurtochtje

Zet een kleine speurtocht op voor je geliefde, die uiteindelijk leidt naar een leuk cadeautje. De speurtocht is dan eigenlijk het cadeau zelf. Je kunt dit op allerlei manieren doen. Je kunt het grappig maken door telkens te zeggen dat het cadeau onder de wastafel geplakt zit, maar dat daar dan weer een briefje hangt die zegt dat het cadeau in de koelkast staat. Het kan ook heel romantisch, door op iedere locatie een herinnering weer te geven die doorverwijst naar de volgende plek.

Een mega knuffel

Superleuk om te krijgen, echt waar. Kies bijvoorbeeld voor de klassieke teddybeer maar dan net zo groot als jouw geliefde zelf is. Een andere mogelijkheid is om een gigantische knuffel van zijn of haar lievelingsdier uit te zoeken.

Een dagje weg

Het kan moeilijk zijn om een cadeautje te bedenken, ook al is er nog zoveel inspiratie beschikbaar. Je kunt dan ook kiezen voor een gezellig dagje weg met zijn tweeën. Ga bijvoorbeeld naar het strand om lekker uit te waaien, of maak een wandeling door het bos. Misschien een hotelovernachting in een leuke stad zoals Maastricht? Er zijn genoeg opties.

Het idee

Welk valentijnscadeau je ook geeft, onthoudt dat het om het idee gaat. Succes!