Pro Cardvlinders
Image default
Aanbiedingen

Waar je op moet letten

Heb je wel een goed gevoel bij de kliniek waar je een botox behandeling wilt laden doen? Zo niet, dan is het hoog tijd om een andere kliniek te zoeken.

 

Vraag altijd eerst om goede voorlichting. Vaak kun je kennis maken met de artsen van een kliniek. Als dit niet mogelijk is dan weet je direct dat het foute boel is. Je zult vaak een consult hebben waar je jouw wensen vertelt en waar de opties worden gegeven. Bij een botox of fillers behandeling is dat iets anders dan dat je een borstvergroting wilt nemen. Dit gesprek is altijd een goede methode om te kijken of je de kliniek te vertrouwen vindt. Kijk ook altijd of de kliniek is aangesloten bij de NVCG. Vraag altijd voor uitgebreid uitleg over de behandeling die je wilt ondergaan. Het is namelijk ook handig om te weten met welke stoffen ze werken en of je het daar ook mee eens bent.

 

Laat je ook nooit misleiden door de prijs botox die ze aangeven. Vraag altijd hoeveel het in totaal gaat kosten. Daarnaast wil je niet een kliniek zoeken op de prijzen die ze aanbieden. Vaak is een goedkope prijs geen goed teken. Het gaat om je lichaam en niet om een blikje cola. Meestal betekent een lage prijs dat er iets niet helemaal pluis is. Check dan dus altijd of ze aangesloten zijn bij de Nederlandse Vereniging van Cosmetische Geneeskunde. Bekijk ook of de artsne geregistreerd zijn bij de BIG wat je in het Big register kunt vinden.

 

Het is dus het beste om op internet ook naar ervaringen van anderen te zoeken. Zij hebben een behandeling gedaan en weten dus hoe en wat. Ga ook bij een grotere kliniek als je zekerheid wilt. Kies een kliniek vlak bij huis zodat je niet ver terug hoeft te reizen.

https://faceland.nl/

Gerelateerde artikelen

De ambitie van Mazda is om op jaarbasis twee miljoen auto’s te gaan produceren.

Shirt Bedrukken bij een specialist

De pet als accessoire