Pro Cardvlinders
Image default
Aanbiedingen

Investeringen voor jouw bedrijf voor de lange termijn

Geld benutten voor projecten binnen jouw bedrijf vormen vaak een grote kostenpost. Toch is het belangrijk om te investeren in bepaalde dingen om er zo voor te zorgen dat jouw onderneming toekomstbestendig is. Er zijn veel verschillende manieren om dit te realiseren. Daarom komen er in deze blog een aantal naar voren die jouw bedrijf gemakkelijk een duurzame upgrade geven. Ontdek wat jij kan doen om futureproof te worden!

 

Investeer in groene energie

Zonnepanelen en windmolens zijn veel ingezette opwekkers van energie. Dit is niet voor niets. Het is beter voor het milieu en is in het geval van de zonnepanelen ook een goed middel dat ingezet kan worden door bedrijven en particulieren. Dit geldt ook voor jouw bedrijf. Door te kiezen voor zonnepanelen draag jij bij aan een duurzamer imago en investeer je in een goede en goedkopere manier waarop energie opgewekt kan worden, helemaal nu de gasprijzen gigantisch hoog zijn geworden.

 

Slimme en duurzame verlichting

Aangezien stroom niet kosteloos is en verlichting essentieel is, is het belangrijk om te kiezen voor verlichting voor de lange termijn. Dit bespaart kosten en is natuurlijk beter voor het milieu wanneer de lampen minder vaak vervangen hoeven te worden Kies daarom voor verlichting die langer meegaat dan een paar jaar. Stevige behuizingen of panelen zijn daarom een vereiste. Wanneer je een bedrijf hebt met een magazijn, wordt er vaak TL verlichting gebruikt. Nu is er naast de reguliere optie ook een in de vorm van led verlichting. Deze Led TL buis heeft meer branduren, is sterker en is minder gevoelig voor kou. Ook gaat hij sneller aan: een goede investering dus voor de lange termijn!

 

Ook kun je kiezen voor slimme systemen als het gaat om het aan- en uitzetten van de lampen. Dit kan gemakkelijk gedaan worden door handige applicaties die ervoor zorgen dat er geen stroom verspild wordt.

 

Gezonde werknemers

Personeel is in veel bedrijven de kern van de bedrijfsvoering. Omdat de inzet van personen ontzettend belangrijk is en omdat het van essentieel belang is dat werknemers hun werk goed uit kunnen (blijven) voeren, is het belangrijk om te investeren in de gezondheid en het welzijn van personeel. Dit heeft op de lange termijn gigantische impact. Dit doe je allereerst door te kiezen voor stoelen, bureaus en werkplekken die aangepast zijn op de personen die hier werkzaam zijn. Goede stoelen dragen bij aan een betere houding en daarmee minder rugklachten. Hiernaast is het belangrijk om te investeren in de gezondheid door bijvoorbeeld gezonde voeding. Dit bespaart uiteindelijk jouw werknemer klachten en voor jou als werkgever is het belangrijk aangezien het veel ziekteverlof voorkomt.