Pro Cardvlinders
Image default
Entertainment

De nieuwste televisie techniek die jij in je huiskamer moet hebben!

Er zijn al OLED-televisies en andere producten op de markt gebracht waarin de OLED-technologie is toegepast. OLED-technologie heeft de consument zoveel te bieden. Sommigen zeggen dat het de toekomst van de televisie is. Zij zijn de meest perfecte televisie die de markt op dit moment kan bieden. Ze zijn gemaakt van organische materialen die tot 50% van het energieverbruik kunnen besparen, wat u kan helpen geld te besparen op uw energierekening.


 

Het meest verkochte beeldkwaliteit van dit moment

De oled65gx6la Ze zijn de dunste, lichtste en meest flexibele televisie die er op dit moment op de markt is binnen deze kwaliteit. Als we zeggen dat het de dunste is, zult u versteld staan dat, niet alleen dit type maar alle, OLED-televisies kunnen worden vervaardigd met een dikte van slechts enkele millimeters, waardoor ze veel lichter zijn. Hij kan gemakkelijk aan de muur worden bevestigd en van de ene plaats naar de andere worden verplaatst. Zoals bij alle technologieën zijn er naast de voordelen ook enkele nadelen aan OLED TV’s.

Het aantal branduren en de levensduur

De grootste uitdaging voor alle televisiefabrikanten vandaag de dag bij de productie van een OLED televisie is hoe de levensduur van deze televisies langer te maken. Het organische materiaal dat wordt gebruikt, heeft slechts een beperkte levensduur. Volgens sommige studies zal na ongeveer 14.000 uur (5 jaar per 8 uur per dag) gebruik van een OLED televisie de kwaliteit van de beelden tot de helft afnemen tot de oorspronkelijke helderheid. In tegenstelling tot zijn concurrenten, ligt de levensduur van andere televisiemodellen rond de 60.000 uur, afhankelijk van de fabrikant en het model van de televisie.

Doe goed onderzoek voor de aanschaf

Deze televisietoestellen kunnen gemakkelijk door water worden beschadigd. Als er water op het scherm komt, kunnen de gebruikte organische materialen beschadigd raken. Daarom is het afdichtingsproces bij dit type televisie zeer noodzakelijk. Net als andere televisies, is het niet de beste televisie voor gamers die voor lange periodes van tijd spelen aangezien dit kan leiden tot schermverbranding.

  • Als u in de nabije toekomst uw eigen OLED TV wilt aanschaffen, is het een must dat u eerst onderzoek doet naar het product, wat het beste merk op de markt is en welke functies het kan bieden.
  • Zoek daarnaast ook naar de juiste aanbieder met goede garanties. 
  • De fabrikant speelt ook een rol bij het garantieproces
https://www.ny400.nl/