Pro Cardvlinders
Image default
Aanbiedingen

Bijbaan Medewerker Retouren

Zorg ervoor dat klanten blijven glimlachen, want jij zorgt voor oplossingen. Dit heeft een vast salaris, goede collega’s en de mogelijkheid om te blijven; blijf leren om te groeien. Gezellig kunnen zijn en in een prettig team kunnen werken. Vast salaris, en na 2 contracten is het al een vast contract.

U hoeft niet met klanten te communiceren, u kunt geschikte oplossingen vinden voor hun retourzendingen. Verwerk het geretourneerde product door het geretourneerde product in het systeem te registreren en de klachtomschrijving te controleren. Zorg dan voor de juiste oplossing. Van 18:00 tot 22:00 uur op weekdagen, van 8:00 tot 16:30 uur op zaterdag of van 9:30 uur tot 18:00 uur op zondag.

Grote beschikbaarheid in het weekend.

Werk in een gezellig team, waar je ook ruimte hebt om zelfstandig te werken.

Geld krijgen.

Je krijgt een salaris van 10,14 euro per persoon; en nog meer geld: 8% van het vakantiegeld, reiskosten en pensioen. 29 feestdagen.

Als je belooft terug te keren; groeimogelijkheden. De werksfeer met de beste collega’s is erg goed. Goede Nederlandse taalvaardigheid. Dit is erg belangrijk om de veiligheid van het magazijn te waarborgen. Minimaal 18 jaar; binnen maximaal 40 minuten reistijd ons magazijn in Tilburg binnen. Een contract van 8 tot 16 uur per week. Administratieve werkervaring en / of ervaring in het Frans of Duits is een voordeel.

vacatures

https://www.vindazo.nl/keywords/medewerker-bedrijfsbureau.html