Laat een betrouwbare partner uw huis opkopen zonder stress en onzekerheid

De verkoop van uw woning is een onzekere tijd die voor een hoop stress zorgt. Zeker als u naar uw nieuwe huis wilt verhuizen, maar u moet uw huidige woning nog verkopen. U zit met dubbele lasten en de onzekerheid over uw financiële toekomst is moordend. En onnodig! CVB Vastgoed is de huizen opkoper die u zoekt. Maak een afspraak en een makelaar komt uw woning kosteloos bezichtigen. Binnen twee werkdagen na de bezichtiging ontvangt u al een bod. Geen onnodige stress of onzekerheid meer, een mooi bedrag voor uw woning, en de weg is vrij om aan de volgende stap in uw leven te beginnen. Bel vandaag nog!

Uw huis snel laten opkopen zodat u verder kunt met de volgende stap in uw leven

Bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging en gaat u daarom verhuizen naar een andere stad? Of is het zo dat u door een echtscheiding op zoek bent naar iets kleins? Of juist een gezinsuitbreiding waardoor uw huidige woning te klein wordt. Het zijn allemaal spannende, nieuwe stappen in uw leven. U wilt uw huis zo snel mogelijk laten opkopen zodat deze nieuwe fase in uw leven kan starten. Neem dan contact op met CVB Vastgoed. Met ruim 10 jaar ervaring heeft deze makelaar het netwerk en diverse kanalen ter beschikking om uw huis snel, en voor de beste prijs, door te verkopen. En geen zorgen, alle administratieve handelingen worden u uit handen genomen. 

Huis laten opkopen? Hier ontvangt u het bedrag voor uw woning netto!

Veel kosten die u maakt tijdens de verhuizing had u waarschijnlijk van tevoren niet voorzien. Zoals bijvoorbeeld de administratieve kosten voor de notaris. Best vervelend als u uw woning voor een mooi bedrag verkoopt en u moet dergelijke kosten afdragen. Wist u dat er een partij is die uw huis wil opkopen én die dergelijke kosten voor zijn rekening neemt? CVB Vastgoed is een makelaarscollectief met de ervaring en de connecties om iedere woning in Nederland snel en efficiënt te verkopen. Voor u als verkoper betekent dit dat u snel een mooi bedrag voor uw woning krijgt, netto! U bent na het afsluiten van het verkoopcontract vrij om nieuwe investeringen te doen zonder u druk te maken over openstaande nota’s.