Procardvlinders

Kies voor de laatste woontrend en plaats zwart Douglas hout

Bent u mee met de laatste woontrends? In steeds meer woonprogramma’s zijn de klassieke en zwarte horizontale planken terug te zien. Hiermee bouwt u eenvoudig en snel een schutting én u bent verzekerd van een eigentijdse uitstraling. De zwarte verflaag beschermt de planken daarnaast ook tegen slijtage als gevolg van regen, vorst, zon en warmte. U kiest voor een van de verschillende mogelijkheden met Douglas hout van Zweeds rabat uit twee standaardmaten en lopen op tot vijf meter. En heeft u een specifieke maat op het oog die niet uit voorraad leverbaar is. Stuur uw maten door per e-mail en laat de Douglas planken op maat zagen in de zagerij. Dat scheelt u een hoop werk en u bent verzekerd van een strak resultaat.

Ramen en deuren van Douglas hout

Wilt u een veilig resultaat dat er ook nog eens mooi uitziet? Wellicht bouwt u binnenkort een tuinhuis of een schuur. De poort achter het huis is aan vervanging toe. Of u zoekt dag- en nachtsloten om de beveiliging rondom uw woning te vergroten. In alle gevallen is het verstandig om het aanbod aan ramen en deuren van Douglas hout te bekijken. Veel deuren worden geleverd met glas, excl. hang en sluitwerk en zijn linksdraaiend of rechtsdraaiend. Maar in het aanbod van Tuinhout Compleet vindt u ook een dag- en nachtslot van rvs, speciaal gemaakt voor tuindeuren. Voor welke ramen of deuren u ook kiest, u bent met alle modellen verzekerd van een mooie en rustieke uitstraling.

Douglas hout in verschillende vormen bestelt u hier

Van schaaldelen tot aan planken en van regels tot aan balkhout. Een breed aanbod aan producten van Douglas hout bestelt u online bij Tuinhout Compleet. Het hout heeft van oorsprong een rood-bruine kleur en door de mooie vlamstructuur heeft het hout een warme uitstraling. Maar deze rood-bruine is niet de enige kleur die u kunt bestellen. Wat dacht u van een lichtbruine kleur of een eigentijdse uitstraling met zwarte planken? Dit aanbod en meer vindt u terug in de webshop van Tuinhout Compleet. Voor vragen over een van de producten of vragen over het bestelproces, staat het team van dit bedrijf graag voor u klaar.