De compleetheid van een 4 seasons Delmar loungeset

De populariteit van een 4 seasons Delmar of een 4 seasons Aspen loungeset is te verklaren aan de hand van degelijke kwaliteit die tegen een stootje kan. De verschillende weersomstandigheden zorgen ervoor dat tuinmeubelen vaak binnen worden gezet, bij 4 seasons modellen is dit verleden tijd. Een loungeset bestaat uit verschillende onderdelen. Zo bestaat de 4 seasons Delmar uit een 2,5 zitsbank, 1 koffietafel en 2 loungestoelen. Deze zijn aanvulbaar met losse meubels zodat het terras naar eigen inzicht ingericht kan worden. Het is mogelijk om meer tafelruimte te creëren of een groter aantal zitplaatsen.  De 4 seasons Aspen is een wat grotere loungeset en bestaat daardoor uit meerdere onderdelen zoals een loungestoel, hocker, Corner tafel met glasplaat, Koffietafel met glasplaat, corner en midden elementen.

4 seasons Aspen is bestand tegen uiteenlopende weersomstandigheden

In Nederland kunnen de weersomstandigheden zeer verschillen, de 4 seasons Delmar loungeset is hier tegen bestand. De 4 seasons Aspen is daarnaast net zo stevig en bestand tegen extremen. Het grote voordeel is dan dat de meubels niet verplaatst hoeven te worden en het hele jaar buiten blijven. Hevige regenval of ijzige vrieskou zijn geen probleem voor deze modellen. Ook extreme droogte en felle zon maken geen kans. De meubels zullen niet verkleuren en de stevigheid blijft gegarandeerd. De verschillende onderdelen alsmede de kussens zijn voorzien van een beschermende laag dat vuilafstotend werkt. De kussens kunnen indien gewenst met een speciaal wasmiddel gewassen worden zonder dat de laag wordt verwijderd.

Terrasverwarming als aanvulling

Om ook in de wat koudere avonden of in de herfst of winter buiten te kunnen genieten schaffen veel mensen tegelijkertijd met hun 4 seasons Delmar loungeset terrasverwarming aan. Zo hebben veel mensen het gehele jaar door buiten plezier. Terrasverwarming is een handige optie om uw terras te verwarmen. Daarbij neemt het niet veel ruimte in beslag zodat de 4 seasons Aspen loungeset volledig tot zijn recht komt. Wie wil nu niet genieten van de sterrenhemel in een comfortabel klimaat en heerlijke zitplaatsen. Daarbij is het op deze manier ook mogelijk om gedurende het gehele jaar buiten te dineren. Dit is een bijzondere ervaring bij feesten en partijen.

https://www.vdgarde.nl/