Heerlijk vakantie vieren op een prachtige natuurcamping op de Veluwe

Niet zomaar een camping, dat is Camping Het Vossenhol. Hier slaap je bijvoorbeeld in een schitterende Mongoolse Yurt. Deze traditionele tent is voorzien van alle gemakken, zoals opgemaakte bedden, privé sanitair en een keuken. Er is zelfs stromend water in de tent! Vanuit je Yurt heb je dankzij het grote ronde dakraam een prachtig uitzicht. Zo geniet je ’s nachts van een prachtige sterrenhemel, gewoon vanuit je bed.

Geniet van de nieuwste trend op kampeergebied: glamping op de natuurcamping op de Veluwe

Wil je op een luxe manier kamperen, midden op de Veluwe? Kies dan voor glamping. Dit is een trend op het gebied van kamperen. Op natuurcamping Het Vossenhol kun je nu genieten van deze luxe, midden op de Veluwe, op een prachtige plek midden in de bossen. Je verblijft in een gezellige lotustent, die van alle gemakken is voorzien. Alles is aanwezig, zodat je niet meer je tent hoeft op te zetten of luchtbedden hoeft op te blazen. De tenten zijn voorzien van een 2-persoonsbed, een koelkast een kledingkastje en een eettafel. Gaan er meer mensen mee? Dan huur je er toch gewoon een slaaptent bij?

Geniet van het kampeerleven op een luxe manier op een natuurcamping op de Veluwe

Kom kamperen op een natuurcamping, maar dan wel met een beetje luxe. Hier huur je een luxe chalet op een schitterende plek, waarin je een kampeervakantie beleeft zonder alle ongemakken die je normaal zou associëren met kamperen op een schitterende plek midden in de natuur. Verder kun je genieten van alle faciliteiten op de camping. Ga bijvoorbeeld een frietje halen in de snackbar, dan kunnen de kinderen deelnemen aan de activiteiten die worden georganiseerd door het animatieteam of spelen in de speeltuin. Of ga wandelen, fietsen of paardrijden en spot wilde zwijnen in de bossen rondom de camping.