Pro Cardvlinders
Image default
Mode en Kleding

Schoenen, welke kies jij uit deze lente

Nu de lente weer in zicht is, naja is het eigenlijk wel winter geweest, is de tijd aangekomen om weer nieuwe schoenen te kopen. Misschien kan je nog profiteren van de laatste uitverkoop artikelen van de winter. Langzaam aan worden de rekken van de schoenenwinkels weer gevuld met zomermodellen. Op wat voor manier koop jij eigenlijk schoenen? Let je op prijs, merk of model. Er is een groot verschil tussen hoe mannen en vrouwen schoenen kopen. Toch heeft iedereen wel een paar schoenen staan in de kast die nog nooit zijn aangetrokken.

Het grote voordeel van Zalando is dat ze duizende paren schoenen in de webshop hebben staan. Waar je bij een normale winkel moet kiezen uit enkele honderden paren kan je hier de hele dag speuren naar de perfecte schoen. Naast schoenen shop je ook een nieuwe kledingoutfit bij Zalando. Ook hier kan je weer kiezen uit superveel verschilende merken en stylen kleding. Zalando is in enkele jaren als een speer gegroeid. Er gaan zelfs geruchten dat ze klaar zijn voor een beursgang. Wist je al dat Zalando oorspronkelijk uit Duitsland komt, en door 2 broers is opgericht.

Door middel van een zogenaamde kortingscode kan je besparen bij deze webshop. Elke maand is er weer een nieuwe kortingscode die je kunt gebruiken. Deze geeft meestal recht op tien procent korting op het gehele assortiment. Soms zijn er codes die meer korting geven, alleen zijn dan enkele merken uitgesloten. Het kan ook voorkomen dat je een persoonlijke code krijgt toegezonden. Die zijn meestal alleen voor eigen gebruik en eenmalig in te wisselen. Volg Zalando op de sociale media en mis in 2014 geen korting.

http://www.kortingscodeschoenen.nl/kortingscode-zalando/