Pro Cardvlinders
Image default
Huishoudelijk

Horeca vliegenvangers en lampen

De Vliegenlamp voor Vliegenbestrijding

De beste methode on vliegen te vangen is natuurlijk met een vliegenvanger. Een Insectenlamp trekt insecten aan met de hulp van een sterke UV-lamp en vangt vervolgens de vliegen met een elektrisch roosters of met een kleefplaatsysteem. Vliegenlampen zijn in alle soorten en maten beschikbaar. Zodat ze voor zowel privé thuis gebruik als voor in de HACCP te hanteren zijn. Bijna elke horeca onderneming krijgt vroeg of laat te maken met problemen ontrent insecten. Daarom is het ook naar de consument toe een warme gedachte om de onderneming hier tegen te beveiligen met een Horeca Vliegenlamp.

Hoe werkt de vliegenvanger eigenlijk?

Zoals gezegd hebben vliegenvangers een UV lamp. Middels reflectie worden de vliegen aangetrokken. Daarna komen ze op de kleefplaten aan hun einde. Het enigste onderhoud betreft de kleefplaat zo nu en dan vervangen. Wanneer je kiest voor een elektrische variant i.p.v. Een kleefplatensysteem dan komen alle insecten in een gesloten opvang bakje, deze is makkelijk eruit te halen en leeg te maken. Natuurlijk kan een UV lamp ook kapot gaan. Deze zijn natuurlijk ook eenvoudig eruit te halen en te vervangen.

Waar kan ik vliegenlampen en toebehoren bestellen?

Via Antivliegenshop kunt u al enkele jaren terecht voor alle vliegenvangers voor thuisgebruik tot voor de grotere horecabedrijven tegen absolute bodem prijzen.

https://www.antivliegenshop.nl/b/Vliegen-bestrijden-buiten-Tips-en-tricks

Gerelateerde artikelen

LED trap verlichting, maak de sfeer in uw huishouden helemaal compleet!

Witgoed kopen in de buurt van Beesd? Dat is een verstandige keuze!