Procardvlinders

Ontdek de leukste indoor en outdoor speeltuin van Brabant

Is het lekker weer? Of regent het pijpenstelen? Wanneer je naar BillyBird Park Hemelrijk gaat maakt het niet uit wat de weergoden van plan waren. In dit groot recreatiepark voor jong en oud geniet je met het hele gezin van de leukste attracties. En dat het hele jaar door. Combineer een dagje spanning en sensatie met relaxen en ontdekken. Ga samen met je stoere zoon of dochter in de achtbaan of zoek de verkoeling op in de wildwaterbaan. Geniet met lekker weer aan het strandje en neem een frisse duik in het grote en schone recreatiemeer. Ontdek de leukste speeltuin van Brabant en ontdek het plezier in de natuur van Vonkel.

Ook met minder goed weer bezoek je leukste speeltuin van Brabant

Het kan voorkomen dat het op een dag niets anders doet dan regenen. Bij BillyBird Park Hemelrijk, de leukste speeltuin van Brabant, zijn jij en je kinderen op een regenachtige dag op de juiste locatie. Dankzij de enorme binnenspeeltuin Zeeroversland duiken jullie in de wereld van stoere piraten. Ontdek de klimtorens, speel in de touwbruggen of zoef naar beneden op de glijbanen. Laat regen jullie dag niet verpesten en ontdek wat de veelzijdige speeltuin van Brabant je te bieden heeft. Kom je met de allerkleinste langs? Ook daar heeft BillyBird Park Hemelrijk aan gedacht. Doordat er een apart speelgebied is voor kinderen onder de zes jaar, weet je zeker dat er veilig gespeeld wordt.

Houd een onvergetelijk kinderfeestje in de speeltuin van Brabant

Is je zoon of dochter binnenkort jarig? Organiseer dan een onvergetelijk kinderfeestje waar alle kinderen nog een lange tijd over zullen napraten. In Brabant vind je BillyBird Park Hemelrijk, dé speeltuin van het zuiden. Laat de kinderen de dag van hun leven bezorgen en bekijk de voordelige arrangementen. Sluit de dag af met een lekkere maaltijd en vier de verjaardag van je zoon of dochter op een fantastische manier. Doordat de speeltuin in Brabant zowel binnen als buiten te bezoeken is, weet je zeker dat je onder alle omstandigheden het kinderfeestje door kan laten gaan.