Wat zijn libido verhogende middelen?

Je libido verhogen kan op vele verschillende manieren zoals sporten, gezond eten, bepaalde voedingsmiddelen nuttigen en activiteit. Echter wanneer deze natuurlijke oplossingen voor jouw niet werken, is er ook nog een andere mogelijkheid. Veelal zijn potentie verhogende medicijnen alleen via doktersrecept te verkrijgen en op te halen bij de apotheek. Tegenwoordig wordt er ook veel gebruik gemaakt van natuurlijke middelen, veelal in pilvorm. Vaak bestaan deze middelen uit een kuur van 30 dagen. Gaandeweg merk je vanzelf dat je drang naar intimiteit enorm toeneemt waardoor je tevens tot rust komt en de stress kunt laten varen.

 

Soorten libido verhogende middelen:

  • VitaErect is een bekend libido verhogend middel. Het middel stimuleert de erectie van een man. Dit middel werkt niet direct potentieverhogend maar dus wel indirect.

  • Libidogold is een kruidentablet en heeft een krachtige uitwerking. Dit middel werkt potentieverhogend alsook lustopwekkend. De ingrediënten van dit middel zorgen voor een stimulerende werking op het testosterongehalte.

  • Libido7 is ontwikkeld voor mannen met een verlaagd libido of erectiestoornis. Dit middel werkt snel en erg effectief.

Wat is een testosteron booster?

Een testosteron booster geeft, zoals de naam al zegt, een boost aan het testosteron hormoon. Dit hormoon heeft veel invloed op het libido en zorgt dat deze vergroot. Hoe meer testosteron je in je lichaam hebt, hoe meer de drang naar intimiteit toeneemt.

 

http://www.libidoxl.nl