Pro Cardvlinders
Image default
Gezondheid

Testosteron booster vrouwen

Hoe werkt een testosteron booster voor vrouwen?

Wanneer je als vrouw zijnde graag je libido wilt verhogen met een testosteron booster, dan kan dat. Ook vrouwen maken het stofje testosteron aan. Echter wel in veel mindere mate dan mannen. Vrouwen maken testosteron ongeveer 1-2 mg per dag aan. Meestal neemt dit toe vlak voor de menstruatie. Een gevolg van de toename is dat je meer zin krijgt in gemeenschap en je libido even omhoog schiet. Wanneer je testeron pillen gaat slikken, zal deze toename meer zijn.

 

Nadelen van teveel testosteron bij vrouwen

Een teveel aan testosteron bij vrouwen kent echter ook enkele nadelen. We spreken over een teveel aan testosteron wanneer de waarde hoger is dan de normale aanmaak van 1-2 mg per dag. Een hogere testeron waarde betekent ook een snellere haargroei. Je zult veel eerder weer met je scheermesje aan de gang moeten gaan om al dat overtollige haar weg te krijgen. Een teveel aan testeron kan ook leiden tot agressie en prikelbaarheid. Dit komt vooral veel voor bij mannen.

 

Voordelen van testosteron booster vrouwen

Een groot voordelen van het slikken van testeron pillen door vrouwen is dat je libido aanzienlijk verhoogt. Je coïtusdrift neemt toe en je zult dus sneller geprikkeld raken. Dat is natuurlijk ook de hoofdreden waarom vrouwen gebruik maken van dergelijke boosters. Echter kun je als vrouw ook voor een ander libido verhogend middel kiezen waardoor de aanmaak van testosteron niet zal toenemen.

 

Waar kan ik testeron pillen voor vrouwen kopen?

Op libidoplaza.nl vind je een groot aanbod aan libido verhogende middelen. Zij hebben een speciale categorie voor vrouwen aangemaakt, waardoor je binnen een oogopslag kunt zien welke pillen ook geschikt zijn voor vrouwen. Op testosteron booster vrouwen kun je terecht voor specifieke voedingssupplementen die een testosteron verhogende werking hebben.

 

Op Facebook vind je meer handige tips:

https://www.facebook.com/Libido-Verhogen-722312361184595/

 

http://www.libidoplaza.nl/Libido_Verhogen_Man

Gerelateerde artikelen

Wat is intermittent fasting? Hoe kun je beginnen?

Rauwe cacao voor- en nadelen

Methodes om te stoppen met roken