Pro Cardvlinders
Image default
Gezondheid

Grauwe en donkere huid opfrissen

 

Donkere huid lichter en frisser laten ogen

Een donkere huid is prachtig, maar er zijn tegenwoordig heel wat mensen die er toch iets lichter uit willen zien. Daar is natuurlijk niets mis mee. Als reden? Een frisser uiterlijk. En daar kan ik mij wel een beetje in vinden. Een donkere huid kan, wanneer je dit zonder al te veel schade aan te richten wilt doen, zo 1 tot 3 tinten lichter worden. Er zijn vandaag de dag talloze crèmes op de markt gebracht. Enkele daarvan zijn schimmig, duur of werken niet. Van deze crèmes moet je vooral afblijven. Koop en gebruikt nooit een hele extreme crème. Dit maakt je huid namelijk helemaal niet mooier. Je wordt er wel lichter van, maar dan wel op een hele ongezond ogende manier. En dat wil je natuurlijk niet. Wanneer je aan zoiets begint, wil je er mooier door uitzien.

 

Bleekcrèmes die echt werken en niet schadelijk zijn

Er zijn zeker bleekcrèmes die niet schadelijk zijn maar wel hun werk doen. Het eindresultaat laat wellicht 7 tot 10 dagen langer op zich wachten, maar het resultaat is erg mooi en houdt tevens heel lang aan. Wil je weten over welke crèmes ik het heb. Kijk dan hieronder.

Skinlight: een creme die ik zelf heb uitgeprobeerd voor mijn pigmentvlekken. De creme bied binnen 2 a 3 weken resultaat, het product is erg fijn en wordt snel opgenomen door de huid. Ik heb hem 5 weken gebruikt voor mijn donkere oksels en 3 hele donkere pigmentvlekken. Het resultaat was erg verbluffend moet ik zeggen. Mijn oksels zijn nu gewoon net als de rest van mijn huidskleur, hier heb ik maar 3 weken voor hoeven smeren.

 

 

Meer reviews lezen?

Ga dan naar huidbleken.com