Pro Cardvlinders
Image default
Gezondheid

De afname van de libido, herkent u dit

De afname van de libido, herkent u dit?

Elke relatie kent wel eens een dieptepunt dat een van de partners even geen behoefte heeft aan vrijen. Heel normaal en je bent ook zeker niet de enigste. Dit hoeft zeker niet altijd de vrouw te zijn die een avondje romantiek liever overslaat.

Ook mannen geven hier steeds meer aan toe. Spanning en vermoeidheid door stress en spanningen op het werk, zorgen, financiële problemen en de kinderen het hoort er allemaal bij. Ook de menopauze kan hier mee te maken hebben.

Zeker gedurende de Menopauze gaat het libido op de schop. Het kan zo hard dalen dat je misschien helemaal niet meer door hebt dat je een vrouw bent met verlangens zoals lust en passie. Zelfs wanneer je voor je menu pauze een gelukkige relatie had, waarbij je de liefde ook met enige regelmaat bedreef kan je een behoorlijke afkeer hiervan ontwikkelen binnen heel zeer korte periode.

Je kan niet meer helder nadenken dat het eigenlijk heel normaal is en dat je partner hier mogelijk enorm na uitkijkt. Zodra je dit probleem durft te erkennen ben je echter al een heel eind vooruit. Spreek er ook over met je partner zodat je relatie er niet aan kapot gaat.

Intieme verjonging met vtight

Ook zijn vinden veel vrouwen dat ze het nog maar veel te weinig doen. Ze willen het wel maar het gebeurd gewoon niet meer. Ook is het genot en de passie weg, zelfs tijdens een heerlijke partij in de slaapkamer met hun geliefde. Door de afname van het libido liggen de hormonen oestrogeen gewoon dermate laag waardoor het progesteron en testosteron bijna niet meer tot deze prikkels kunnen aarden. Wanneer je gebruik maakt van een libido en testosteron verhogend product kunt je weer de baas worden over je eigen lichaam!

 

 

Wij van libidoplaza.nl staan voor u klaar. Neem een kijkje op de site verras u partner en zorg voor een spetterend liefdesleven.

 

http://www.libidoplaza.nl

Gerelateerde artikelen

Caloriearme Proteïne Shakes

ADD behandeling, omgaan met je stoornis

Stop veroudering van je lichaam Start met sporten