Pro Cardvlinders
Image default
Gezondheid

Bijenpollen Hooikoorts

Bijenpollen tegen hooikoorts

Bijen pollen wordt ook wel stijfmeel genoemd. Ze zijn goed voor heel wat kwaaltjes en bieden een bron van goede voedingsstoffen aan. De pollen werken uitstekend tegen hooikoorts en bieden uitkomst voor menig mens die hier last van heeft. Ook wanneer je hevige hooikoorts hebt, bieden deze natuurlijke pollen uitkomst.

 

Door de kenners wordt gezegd dat de pollen de meest complete voeding op de wereld is. Je zou van bijenpollen en water kunnen leven, zonder iets erbij te eten. Dat is natuurlijk nogal een overdreven bewering, maar wat we er wel uit op kunnen maken is dat ze boordevol goede voedingsstoffen, vitamines en mineralen zitten. Zo zijn de pollen rijk aan eiwitten (40%), vrije aminozuren, gehele B- complex en foliumzuur.

 

Bijenpollen voedingswaarde

Wist je dat iedere korrel meer dan twee miljoen stuifmeel bevat en een theelepel zelfs meer van 2,5 miljard?

 

Wat is de stuifmeel in bijenpollen eigenlijk?

De pollen bestaan in feite uit stuifmeel. De stuifmeel wordt door de bij verzameld en de bij haalt dit uit bloemen. Op het moment dat de bij dit uit de bloemen haalt, blijven er restjes zitten op zijn fijne haartjes. Deze restjes worden gemengd met nectar en enzymen van de bij zodat er kleine geelachtige bolletjes ontstaan.

 

Bestellen

Wil je voordelig biologische bijenpollen bestellen? Ga dan naar de site: www.bijenpollen.com

 

http://www.bijenpollen.com