Laat uw catering regelen door de specialist in de buurt van Tilburg

Als u een feest gaat organiseren met familie, vrienden of collega’s, dan wilt u wel dat u volledig onbezorgd kunt genieten, toch? Ook voor de koffie met gebak bij binnenkomst, de hapjes die u overdag wilt gebruiken en overheerlijke desserts. En zelfs de tafels, het serviesgoed en het tafellinnen neemt de catering specialist voor u mee. En wilt u zich helemaal nergens zorgen over hoeven te maken tijdens uw feest? Dan wordt er ook gezorgd voor barpersoneel, dat u en uw gasten op hun wenken bedient! Zo wordt uw feest er een waar nog lang over wordt nagepraat. Veel mensen maken al jarenlang gebruik van BUFFETKAMPIOEN en hebben zo al menig feest goed gevierd!

Feestelijk genieten met de feestelijke buffetten van de catering specialist in de regio Tilburg

U kunt catering laten verzorgen door BUFFETKAMPIOEN in Brabant. Zo weet u zeker dat u onbezorgd kunt genieten van elk feest, terwijl u geniet van het lekkerste eten. Kies bijvoorbeeld voor een van de speciaalbuffetten van BUFFETKAMPIOEN. U geniet dan van heerlijke luxeproducten als varkenshaas, zalmtournedos en heerlijke salades, Schwarzwalder Schinken met meloen en stoofpeertjes voor erbij. Voor iedere gelegenheid heeft BUFFETKAMPIOEN het ideale buffet. Zo wordt het extra genieten. En maakt u zich geen zorgen over de afwas. Die doen wij wel. Voor een catering service in de regio Tilburg en de rest van Brabant, die uw feest van A tot Z regelt, moet u bij BUFFETKAMPIOEN zijn!

Speciale wensen voor uw catering in de regio Tilburg en de rest van Brabant?

Bent u binnenkort jarig, studeert uw zoon of dochter af of wilt u uw bruiloft groots vieren? Dan doet u er verstandig aan om een specialist op het gebied van catering in Tilburg in te schakelen. Heeft u bijvoorbeeld gasten die vegetarisch wensen te eten? Bij BUFFETKAMPIOEN hoeven zij zich niet te beperken tot groente, maar kunnen zij gebruikmaken van het uitgebreide Buffet Vega, met rijst, aardappelwedges, groenteballetjes, vegetarisch gehakt, salade en stokbrood. Voor mensen die Halal willen eten is er het Halal buffet zonder varkensvlees. Wel heeft men dan onder andere de keuze uit kip teriyaki, bouef Bourgignon en kip pilav. Wanneer uw gasten last hebben van voedselallergieën, kunnen zij gebruikmaken van het buffet Allergenenvrij, met allergenenvrije producten als rijst, aardappelwedges, warme beenham, verse salades en allergenenvrij brood.