Procardvlinders

Met een bloemenabonnement ontvangt u maandelijks verse bloemen in Amsterdam

Net zoals planten hebben bloemen een reinigend effect en zuiveren ze de lucht op kantoor of in huis. Daarnaast kunnen bloemen een symbolische waarde hebben en zorgen ze voor een goede energie in de ruimte. Redenen genoeg dus om vaker bloemen in te kopen. Waar u dat doet? Natuurlijk bij Strongbloom. U ontvangt met een bloemenabonnement maandelijks de prachtigste bloemstukken voor uw onderneming in Amsterdam. Deze bloemstukken bestaan uit houdbare bloemen en zijn gestabiliseerd, wat het verwelkingsproces stopt. Dit zorgt ervoor dat de bloemen zonder verzorging nodig te hebben veel langer houdbaar blijven. Wacht niet langer en sluit vandaag nog uw bloemenabonnement af.

Een bloemenabonnementin Amsterdam voor een scherp tarief

Ontvangt u binnenkort bloemstukken voor kantoor door Strongbloom? Houdbare bloemen brengen zo hun voordelen mee ten opzichte van verse bloemen. Bespaar flink op de kosten en bespaar ook nog eens tijd met een bloemstuk bestaande uit houdbare bloemen. U hoeft ze geen water te geven of om de paar dag een nieuw bloemstuk te plaatsen. Verder kunnen de houdbare bloemen uitstekend tegen warmte, bestaan er vele mogelijkheden met kleuren, zijn ze minder belastend voor het milieu en zorgen ze niet voor allergische reacties. Bent u overtuigd van alle voordelen die een bloemenabonnement in Amsterdam met zich meebrengt? Sluit dit abonnement in dat geval direct af.

Ontvang advies op maat voordat u een bloemenabonnement in Amsterdam afsluit

Bij het afsluiten van een bloemenabonnement voor uw bedrijf in Amsterdam komt Strongbloom graag persoonlijk bij u langs. U ontvangt advies over welke bloemstukken mooi bij uw inrichting passen. Kies uit een van de voorbeeld bloemstukken of kies voor een creatiever alternatief. Of het nu om een groot of klein bloemstuk gaat, een eyecatcher of subtiele decoratie. Er is altijd een passend aanbod voor uw organisatie. Bekijk de mogelijkheden alvast in de online galerij en bekijk de prijzen van de mogelijke pakketten. Gaat u voorkeur uit naar Standaard, Luxe, Royal of Extra royal?