Procardvlinders

Hittebestendige lijm bestellen en gebruiken

Zoekt u hittebestendige spuitlijm voor een toepassing die een hoge hittebestendigheid vereist? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij hebben hittebestendige lijmen die geschikt zijn voor een grote variëteit aan materialen en toepassingen.

Hittebestendige lijm en de toepassingen

Er zijn veel toepassingen waar hittebestendigheid erg belangrijk is. Denk aan het verlijmen van plaatmateriaal rond een hittebron of isolerende schuimen. De standaard lijmen hebben vaak een sterke hechting bij relatief lage temperaturen maar laten het bij hogere temperaturen afweten.  Wij hebben hier de oplossing voor met onze hittebestendige lijm. Zo hebben wij een hittebestendige lijm die goed is voor et verlijmen van plaatmaterialen zoals kurk, hout, MDF en kunststoffen. De lijm is geschikt voor temperaturen tussen -30C en +160C. De geringe droogtijd, het geringe lijmverlies en de vochtbestendigheid ervan maken dit product populair onder intensieve gebruikers. Ook hebben we een hittebestendige lijm die zeer geschikt is voor het verlijmen van flexibele materialen zoals tapijten, textiel, rubber, schuim en ondervloeren. Daarnaast wordt deze lijm veel gebruikt bij het stofferen van auto’s.

Hittebestendige lijmen kopen

Onze hittebestendige lijmen worden geleverd als spuitlijm waarbij u kunt kiezen uit diverse duurzame verpakkingen. De spuitbaarheid van de lijm maakt het gemakkelijk om met weinig lijmverlies grote oppervlaktes snel en gelijkmatig in te spuiten. Wenst u advies over de toepassingen van onze hittebestendige lijmen of wilt u de lijmen vooraf graag testen?  Dat kan altijd. Neem dan contact op met de klantenservice. Ook kunnen wij u helpen met de juiste toepassing van de hitebestendige lijm. U kunt op de website diverse filmpjes bekijken waarin het gebruik van de lijm wordt uitgelegd. Ook kunt u hier gebruiksaanwijzingen donwloaden. OP die manier kunt u altijd veilig en goed met onze producten aan de slag. Koop nu ook onze hittebestendige lijm via de website.